Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Αμερικανικά όπλα που προκαλούν τσουνάμι;


Αμερικανικά όπλα που προκαλούν τσουνάμι;!!
Parakseno.gr : cunam 300x187 Αμερικανικά όπλα που προκαλούν τσουνάμι;!!
Όπως στην ιστορία έτσι και στην τεχνολογία υπάρχουν απόκρυφες πληροφορίες που …
βγαίνουν σιγά-σιγά στο προσκήνιο και αλλάζουν την καταστημένη γνώση. Τεχνολογία υπήρχε από τα πολύ αρχαία χρόνια, η οποία μάλιστα «χαλιναγωγούσε» την ενέργεια γύρω της.
Πάνω σ’ αυτήν την τεχνολογία έκανε εφευρέσεις ο Σέρβος εφευρέτης, Νίκολα Τέσλα, οι οποίες καταχωρήθηκαν και δηλώθηκαν στο κέντρο ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. Πολλές αφορούσαν και σε οπλικά συστήματα, όπως η περίφημη ακτίνες θανάτου, οι οποίες μπορούσε να διαπεράσουν άρματα και να σκοτώσουν τους στρατιώτες, ενώ το άρμα έμενε άθικτο. Όπλα Τέσλα δεν κατέχουν μόνο οι Η.Π.Α. αλλά και οι Ρώσοι, οι Κινέζοι κ.α.
Τα λεγόμενα όπλα Τέσλα μπορούν, εκτός των άλλων, να κατευθύνουν καιρικά φαινόμενα εναντίον αντιπάλων στρατών ή ακόμα και αμάχων πληθυσμών για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους. Θυμηθείτεεδώ την καταγγελία για τον τυφώνα Sandy.
Διαβάστε την παρακάτω είδηση της βρετανικής εφημερίδας «The Daily Telegraph»από το radar.gr για παλιά αμερικανική δοκιμή με όπλο που μπορεί να προκαλέσει τσουνάμι:
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για ολόκληρη την ανθρωπότητα φέρνουν στο φως στρατιωτικά έγγραφα της Νέας Ζηλανδίας.
Σύμφωνα με αυτά, σε περίπτωση που οι πυρηνικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι δεν είχαν πετύχει το στόχο τους, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να είχαν επιτεθεί στον εχθρό με υποθαλάσσιες εκρήξεις που προκαλούν τσουνάμι, στα νερά της οποίας φαίνεται ότι δοκιμάστηκε η επίμαχη τεχνική.
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Daily Telegraph», η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον Νεοζηλανδό συγγραφέα και κινηματογραφιστή Ρέι Ουάρου (Ray Waru), ο οποίος δημοσίευσε βιβλίο με πληροφορίες από στρατιωτικά έγγραφα που βρήκε θαμμένα στα εθνικά αρχεία της χώρας του.
«Αν το έβλεπε κανείς σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, θα έλεγε ότι πρόκειται για φαντασία. Συνέβη όμως στην πραγματικότητα» λέει ο Ουάρου.
Το σχέδιο, με την κωδική ονομασία «Πρόγραμμα Φώκια», φέρεται να ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1944, όταν ένας αξιωματικός του αμερικανικού ναυτικού διαπίστωσε ότι οι υποθαλάσσιες εκρήξεις σε υφάλους του Ειρηνικού προκαλούσαν μεγάλα κύματα.
Αργότερα διαπιστώθηκε ότι μια σειρά από εκρήξεις θα ήταν πιο αποτελεσματικές από μια μεμονωμένη έκρηξη, οπότε το σχέδιο δοκιμάστηκε στα νερά της Νέας Καληδονίας και του Οκλαντ στη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.
Συνολικά 3.700 βόμβες φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές, οι οποίες είχαν στόχο να προκαλέσουν τσουνάμι ύψους δέκα μέτρων.
«Όπως φαίνεται, αν η ατομική βόμβα δεν είχε δουλέψει τόσο καλά, θα είχαμε ίσως επιτεθεί με τσουνάμι» λέει ο Ουάρου.
Το σχέδιο όμως δεν ολοκληρώθηκε, αφού οι ειδικοί εκτίμησαν ότι μια επιτυχής επίθεση με κύματα θα απαιτούσε 2.000 τόνους εκρηκτικών απλωμένων σε μια γραμμή περίπου πέντε μίλια από τις ακτές.
Οι Αμερικανοί φέρονται να έβαλαν το σχέδιο στη «ναφθαλίνη» το 1945, ωστόσο η Νέα Ζηλανδία φέρεται να συνέχισε να δίνει αναφορές για τα αποτελέσματα πειραμάτων μέχρι τη δεκαετία του 1950.
http://www.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου