Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Τα 9 καλύτερα δωρεάν Antivirus!!!


Τα 9 καλύτερα δωρεάν Antivirus!!!
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά δωρεάν προγράμματα Antivirus, και η επιλογή ενός από αυτά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιλέξαμε τα 9 καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε. H σειρά με την οποία εμφανίζονται τα Antivirus είναι τυχαία. Για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς διαβάστε ολόκληρη τη λίστα.1. Microsoft Security EssentialsTo Microsoft Security Essential δημοσιεύθηκε από τη Microsoft στα τέλη του 2009, και είναι ένα πολύ καλό Antivirus. Αρκετά ελαφρύ και για παλιότερα συστήματα και αρκετά ικανό στον εντοπισμό των πρεισσότερων ιών και malware.
(Edit: Ναι, γνωρίζουμε πως τα γερμανικά εργαστήρια υπεύθυνα για το AV-Test απέσυραν τον Νοέμβριο του 2012 την έγκρισή τους για το Microsoft Security Essentials. Εντούτοις, αυτό είχε ξαναγίνει το Σεπτέμβριο του 2010. Μέχρι το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, η Microsoft είχε κυκλοφορήσει μια σαφώς βελτιωμένη έκδοση του MSE και κατέκτησε ξανά την έγκριση)
To δυνατό σημείο του MSE είναι το φιλικό περιβάλλον, με μεγάλα κουμπιά για τις πιο βασικές λειτουργίες. Ιδανικό για αρχάριους χρήστες.
Το MSE διατίθεται δωρεάν. Είναι διαθέσιμο σε μία μόνο έκδοση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οικιακή ή επαγγελματική χρήση σύμφωνα με τους όρους χρήσης του.
Download Microsoft Security Essentials
2. AVG Free

To AVG είναι το δημοφιλέστερο δωρεάν antivirus. Παρέχει πλήρη προστασία από ιούς και malware και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα εμπορικό πρόγραμμα antivirus.
Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τη δωρεάν και την Pro.
Download AVG Free
3. Avira Free

To Avira μπορεί να συγκριθεί με το Microsoft Security Essentials ως προς τη φιλικότητα προς τον χρήστη και στο ότι είναι το ίδιο ελαφρύ.
Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, όπως και το AVG, τη δωρεάν και την professional.
Download Avira Free
4. Avast! Free

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δωρεάν antivirus. Το Avast! εκτός από προστασία για ιούς και malware, προσφέρει προστασία ενάντια στα trojans και spyware.
To Avast! antivirus διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τη δωρεάν και την Pro.
Download Avast! Free Antivirus
5. Malwarebytes

Οποιοδήποτε antivirus και αν χρησιμοποιείτε, θα χρειαστείτε σίγουρα και το Malwarebytes. Αυτό το πρόγραμμα δεν τρέχει σε πραγματικό χρόνο και δεν προστατεύει αυτόματα το σύστημά σας. Αλλά το σίγουρο είναι ότι αν έχετε πρόβλημα με κάποιο malware, το Malwarebytes θα καταφέρει ότι δεν καταφέρνουν τα υπόλοιπα.
Με ένα απλό σκανάρισμα θα βρει και θα διαγράψει όλα τα malware. Από τα πιο χρήσιμα προγράμματα, και το συνιστούμε σε όλους, αφού θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους ακόμα και όταν το τρέχετε σε Safe Mode.
Download Malwarebytes
6. ComboFix

To ComboFix είναι η τελευταία σας επιλογή εάν δεν δουλέψει το antivirus σας και το MalwareBytes. Το πρόγραμμα αυτό, δεν είναι φιλικό με τον χρήστη, τρέχει σε γραμμή εντολών και είναι περήφανο γι’αυτό.
Εάν δεν είστε σίγουροι για τη λειτουργία του καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσετε γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά.
Το σίγουρο είναι, ότι όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν το Combofix είναι εκεί να δώσει τη λύση.
Download ComboFix
7. Clamwin

To Clamwin είναι η έκδοση του ClamAV (antivirus για Linux) για Windows. To Clamwin δεν παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο, αλλά μόνο σαρώνει το σύτημά σας χειροκίνητα. Παρ’όλα αυτά μπορείτε να το δοκιμάσετε, τζάμπα είναι.
Download Clamwin
8. Panda Cloud AntiVirus

To Panda Cloud Antivirus τρέχει στο σύννεφο. Σας προστατεύει μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο internet αλλά δεν δεσμεύει πόρους από το σύστημά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι bandwidth από τη σύνδεσή σας.
Είναι κατάλληλο για παλιούς υπολογιστές με επαρκή σύνδεση στο internet αλλά και για netbooks όπου τα χαρακτηριστικά τους δεν επιτρέπουν την ομαλή χρήση ενός antivirus.
Download Panda Cloud AntiVirus
9. Comodo Firewall & Antivirus

To Comodo είναι γνωστό κυρίως για το δωρεάν firewall. Αν και υστερεί κάπως σε ευχρηστία, το Comodo είναι μια πολύ καλή λύση εάν ψάχνετε ένα δωρεάν antivirus πακέτο με δωρεάν firewall.
Download Comodo


http://www.alexiptoto.com
http://jimmy--pee.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com 

ΠΗΓΗ : PERIERGAA: Τα 9 καλύτερα δωρεάν Antivirus!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου