Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σπαράγγια μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος; Υπάρχουν 3 λόγοι..

Σπαράγγια μπορούν να σε βοηθήσουν 
να χάσεις βάρος; Υπάρχουν 3 λόγοι..

Γιατί τα σπαράγγια μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος; Υπάρχουν 3 λόγοι..
Τα ανοιξιάτικα σπαράγγια είναι ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό σου καθώς δεν περιέχουν μόνο βιταμίνη K, A και C, αλλά μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις μερικά κιλάκια. Πώς μπορούν να το κάνουν αυτό; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις...
Μπορεί να μειώσει την όρεξή σου
Τα σπαράγγια είναι μία πολύ καλή πηγή της φυτικής ίνας ινουλίνης, η οποία όπως έχει προκύψει από έρευνες μειώνει την όρεξη. Συγκεκριμένα μία έρευνα έδειξε ότι 6 γραμμάρια ινουλίνης μπορεί να σε γεμίζουν όσο θα σε γέμιζαν τροφές 260 θερμίδων, πράγμα το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μπορεί να σε βοηθήσει να ρυθμίσεις το σάκχαρο του αίματος
Το σπαράγγι είναι μία εξαιρετική πηγή πολλών διαφορετικών ειδών βιταμίνης B, συμπεριλαμβανομένων των B1, B2, B3 και B6. Σύμφωνα με έρευνες συγκεκριμένοι τύποι βιταμινών B όταν βρεθούν μαζί δουλεύουν για το μεταβολισμό της γλυκόζης και έτσι ρυθμίζουν το σάκχαρο του αίματος. Το να διατηρείς τα επίπεδα των σακχάρων του αίματός σου σε σταθερά επίπεδα είναι πολύ σημαντικό καθώς έτσι καταφέρνεις να αποφεύγεις την υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Μπορεί να σε ξεφουσκώσει
Οι πολλές ίνες που περιέχονται στα σπαράγγια βοηθούν στην κίνηση του εντέρου σου καθώς τα σπαράγγια λειτουργούν σαν φυσικό διουρητικό. Έτσι, τρώγοντάς τα μπορείς να απαλαγείς από τα ανεξήγητα φουσκώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου