Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Ξεγέλασε 7 φορές τον θάνατο!

Ξεγέλασε 7 φορές τον θάνατο! Αφιέρωμα στον πιο τυχερό - άτυχο στον κόσμο


fran_660_983144799.jpg
Αφιέρωμα στον πιο τυχερό -άτυχο στον κόσμο: Ξεγέλασε 7 φορές τον θάνατο -Εγινε εκατομμυριούχος με ένα λαχείο

Αεροπορικό δυστύχημα, θανατηφόρα τροχαία, συγκρούσεις με λεωφορεία, φωτιές... Και όμως ο Φραν Σέλακ κατάφερε να βγει σχεδόν αλώβητος και να ξεγελάσει επτά φορές τον θάνατο! Οι περισσότεροι τον χαρακτηρίζουν επτάψυχο και όχι άδικα βέβαια, αφού πραγματικά η τύχη είναι με το μέρος του. Ο Κροάτης, λέει ότι νιώθει «άτυχος». Αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Ο Φραν γλίτωσε από βέβαιο θάνατο επτά φορές και μετά... έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λαχείο!

Πάρτε μία γεύση από τη ζωή του που ξεπερνά κάθε φαντασία.

1962: Το τρένο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε σε ποτάμι. Ολοι οι επιβάτες σκοτώθηκαν, εκτός από τον Φραν, ο οποίος γλίτωσε από την τραγωδία με ένα σπασμένο χέρι.

1963: Το παρθενικό του ταξίδι με αεροπλάνο έμελλε να εξελιχθεί σε τραγωδία. Το αεροσκάφος έπεσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 19 επιβάτες. Ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες.

1966: Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε ποτάμι. Οι επιβάτες έχασαν τη ζωή τους. Εκτός πάλι από τον Φραν.

Δύο φορές το αυτοκίνητό του πήρε φωτιά την ώρα που οδηγούσε. Ωστόσο, για άλλη μία φορά βγήκε αλώβητος από το φλεγόμενο όχημα.

1995: Λεωφορείο πέφτει με ταχύτητα πάνω του. Μένει αναίσθητος, αλλά γρήγορα αναρρώνει.

1996: Το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο ίδιος κατάφερε να πιαστεί από ένα δέντρο.

2001: Κερδίζει 1 εκατ. δολάρια σε λαχείο. Με τα χρήματα αγόρασε ένα νησί για να ζήσει στην απομόνωση.

Και όμως! Η ιστορία του δεν τελειώνει εδώ... Στα 81 του γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του...
3-5-2014
Την Πρωτομαγιά κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο ένα απολαυστικό βίντεο, το οποίο προσεγγίζει με χιούμορ τα όσα έχει περάσει ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου