Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Ανάστατη η Παγκόσμια Πανεπιστημιακή κοινότητα με τα Τρί-καλα!!!


Ανάστατη η Παγκόσμια Πανεπιστημιακή κοινότητα με τα Τρί-καλα!!!Ένα άλυτο μυστήριο απασχολεί τον τελευταίο καιρό ιστορικούς, αρχαιολόγους και ερευνητές...

Το μαγικό τρίγωνο Δελφοί Επίδαυρος, Ολυμπία και ακριβώς στη μέση Τρίκαλα

Ο ποιητής Τάκης Μιχόπουλος ανακαλύψει:
Εάν συνδέσετε τους τρεις σημαντικότερους αρχαίους τόπους λατρείας τους Δελφούς, την Επίδαυρο και την Ολυμπία ο ένας τον άλλον, αυτό οδηγεί σε ένα σχεδόν ισόπλευρο τρίγωνο.

Αυτό μπορεί να είναι σύμπτωση.Αν μία από τις τρεις θέσεις στις αντίθετες πλευρές του τριγώνου, ένα κάθετο, τότε οι τρεις γραμμές που τέμνονται στο λεγόμενο ορθο κέντρο, ενώνει τα τρία "καλά" Tri-kala και βρίσκεται ακριβώς στο κάτω μέρος της οροσειράς της Κυλλήνης Ζήρεια, (Zirija) κοντά στην πόλη των Τρικάλων Κορινθίας.Τυχαίο; Μπορεί.

Όμως "αλλού" παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους ανα την γη "Τρικαλινούς" το θέμα.

Ίσως, αναφέρεται σε κάποια άλλη πηγή, η λύση να είναι σε ένα άλλο τρίγωνο, στη μέση του οποίου είναι κάποια "άλλα" Τρίκαλα !Εννοούν τα "δικά" μας; To τρίγωνο Δωδώνη - Βεργίνα - Φθία και στην μέση την αρχαία Τρίκκη;
Εννοούν τα Τρίκαλα Ημαθίας;Ένα μυστικό που κανείς δεν ξέρει ακόμα...

Έχουμε βρει βέβαια κάποιες νέες αναρτήσεις άκρως ενδιαφέρουσες που αναφέρονται στο θέμα αλλά δεν θέλουμε να τις γνωστοποιήσουμε πριν τις διασταυρώσουμε.

Βρε... μπας και είμασταν κάποτε το κέντρο του κόσμου και δεν το ξέρουμε;

http://periergaa.blogspot.com 

ΠΗΓΗ : PERIERGAA:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου