Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

APACHE Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ REDBULL

APACHE Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ REDBULL


Αρχηγός της φυλής των Apache ήταν κάποτε ο Redbull. Ήρθε η στιγμή να παντρευτεί. Σαν αρχηγός μπορούσε να διαλέξει όποια κοπέλα ήθελε για γυναίκα του. Διαλέγει τρεις από την φυλή και θέλησε να κάνει την ίδια ερώτηση και στις τρεις τους και αυτή που θα έδινε την σωστή απάντηση , αυτή θα γινόταν και γυναίκα του.

Ρωτάει την πρώτη κοπέλα :
Redbull :Ποίο είναι το πιο γρήγορο πράγμα?
κοπέλα: Το γεράκι!
Redbull :Όχι δεν απάντησες σωστά.
Φεύγει η κοπέλα από την καλύβα. Και ρωτάει την δεύτερη..
Redbull :Ποίο είναι το πιο γρήγορο πράγμα?
κοπέλα: Το πούμα!
Redbull :Όχι δεν απάντησες σωστά.
Φεύγει και η δεύτερη κοπέλα..
Redbull :Έκανα σε όλες την ίδια ερώτηση , την κάνω και σε ‘σένα.. Ποίο είναι το πιο γρήγορο πράγμα?
κοπέλα: Η Σκέψη!
Redbull :Ποιο είναι το όνομά σου?
κοπέλα: Redrose
Redbull :Redrose απάντησες σωστά. Από σήμερα θα είσαι η γυναίκα μου. Υπάρχουν όμως κάποιοι νόμοι που δεν πρέπει να παραβιάσεις. Σαν γυναίκα του αρχηγού είσαι άξια σεβασμού ,όμως δεν έχεις το δικαίωμα να επέμβεις στις διαφορές των ομογενών μας. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο Αρχηγός. Εγώ. Αν ποτέ το κάνεις θα σε χωρίσω αλλά πριν φύγεις έχεις το κάθε δικαίωμα να πάρεις ένα πράγμα από την καλύβα. Ότι θελήσεις εσύ..Περνούσαν τα χρόνια και μια μέρα δύο νεαροί τσακωνόντουσαν για την ιδιοκτησία ενός τσεκουριού.. Πλησίασε η Redrose και ρωτάει τα δύο νεαρά αγόρια. Ποιανού είναι το τσεκούρι?" Δικό μου” απαντάνε και οι δύο. Λέει τότε ο ένας " έχει επάνω το μαντήλι μου , άρα είναι δικό μου” ! Έτσι η Redrose παίρνει το τσεκούρι και το δίνει στον νεαρό. Το μαθαίνει o Redbull κι έπειτα την φωνάζει θέλοντας να της μιλήσει..
Redbull :Όταν σε παντρεύτηκα σου έδωσα κάποιους νόμους. Ένας ήταν να μην επέμβειςποτέ στις διαφορές των ομογενών μας κι εσύ το έκανες.. Κρατάω τον λόγο μου και όπως είχα πεί χωρίζοντάς σε , μπορείς να πάρεις ότι θέλεις από την καλύβα…
Redrose :Εντάξει αλλά πριν φύγω έλα να κάτσουμε μέσα στην καλύβα να πιούμε μία τελευταία κούπα κρασί..Και δεν της χάλασε το χατίρι….Όταν ο Redbull άνοιξε τα μάτια του βρισκόταν σε έναν χώρο που δεν είχε ξαναβρεθεί. Η Redrose καθόταν δίπλα του.
Redbull :Πού είμαι?
Redrose :Στην καλύβα μου!
Redbull :Μα παραβίασες κάποιον νόμο και χωρίσαμε!…
Redrose :Ναι αλλά μου είπες ότι πριν φύγω θα μπορούσα να πάρω μέσα από την καλύβα ότι ήθελα.. και θέλησα εσένα!Του έριξε κάποιο φάρμακο στο κρασί κι έπειτα όταν έχασε για λίγο τις αισθήσεις του τον κουβάλησε μέχρι την καλύβα της..Εντυπωσιασμένος από την σπιρτάδα του μυαλού αυτής της γυναίκας και θέλοντας να κρατήσει τον λόγο του αποφάσισε να παραιτηθεί ως αρχηγός και να μείνει στην καλύβα της Redrose..Ο Sittingbull έγινε έπειτα ο αρχηγός αλλά ήταν τόσο άξιος ο Redbull που του παραχώρησε την θέση.


ΠΗΓΗ  http://www.esperos-paranormal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου