Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΛΙνκολν - Κέννεντυ...Παράξενες Συμπτώσεις

    Λινκολν - Κέννεντυ...Παράξενες Συμπτώσεις


     mprosoyra    
kennenty
 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!
ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ   Κοινά :
1. Το επώνυμο και των δύο αποτελείτο από 7 γράμματα.
2. Και οι δύο ενδιαφερόντουσαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
3. Και οι δύο έχασαν από 1 παιδί κατά τη διάρκεια της προεδρίας.
4. Και οι δύο δολοφονήθηκαν σε πολιτεία του Νότου.
5. Και οι δύο δολοφονήθηκαν ημέρα Παρασκευή.
6. Και οι δύο πέθαναν από τραύμα στο κεφάλι.
7. Και οι δύο δολοφονήθηκαν από Νότιο.
8. Και οι δύο δολοφόνοι είχαν τριπλό όνομα (John Wilkes Booth - Lee Harvey Oswald ).
9. Το όνομα και των δύο δολοφόνων αποτελείτο από 15 γράμματα.
10. Και οι δύο δολοφόνοι δολοφονήθηκαν πριν τη δίκη.
11. Και τους δύο Προέδρους τους διαδέχθηκε Νότιος.
12. Ο διάδοχος και των δύο λεγόταν Johnson (Andrew Johnson - Lyndon Johnson). 


President_Andrew_Johnson          225px-37_Lyndon_Johnson_3x4 
Ο διάδοχος του Λίνκολν    Ο διάδοχος του Κέννεντυ
 Εκατονταετίες :
13. Ο Lincoln εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο Κογκρέσο το 1846.
Ο Kennedy εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο Κογκρέσο το 1946.
14. Ο Lincoln εκλέχτηκε Πρόεδρος των Η.Π.Α. το 1860.
Ο Kennedy εκλέχτηκε Πρόεδρος των Η.Π.Α. το 1960.
15. Ο διάδοχος του Lincoln γεννήθηκε το 1808.
Ο διάδοχος του Kennedy γεννήθηκε το 1908.
16. Ο δολοφόνος του Lincoln γεννήθηκε το 1839.
Ο δολοφόνος του Kennedy γεννήθηκε το 1939.

 osvald

ο Δολοφόνος του Κέννεντυ

John_Wilkes_Booth-portrait

ο Δολοφόνος του Λίνκολν

Αντιστοιχίες :
17. Η γραμματέας του Lincoln λεγόταν Kennedy.
Η γραμματέας του Kennedy λεγόταν Lincoln.
18. Μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία ο Lincoln ήταν στο Monroe (Maryland).
Μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία ο Kennedy ήταν με την Monroe (Marilyn).
19. Ο Lincoln δολοφονήθηκε μέσα σε θέατρο με το όνομα
«Ford».
Ο Kennedy δολοφονήθηκε μέσα σε αυτοκίνητο μάρκας Lincoln
της Ford 
20. Ο δολοφόνος του Lincoln έφυγε από το θέατρο και συνελήφθη σε μια αποθήκη. 
21.Ο δολοφόνος του Kennedy έφυγε από τη αποθήκη και συνελήφθη σε ένα θέατρο.
22. Και των δύο οι γραμματείς τούς είχαν προειδοποιήσει να μην πάνε εκεί όπου δολοφονήθηκαν ­ στο θέατρο και στο Ντάλας αντίστοιχα. 

Και οι δύο πρόεδροι Lincoln και Kennedy  θεωρείται ότι έπεσαν
θύματα ευρύτερης συνωμοσίας.
Και οι δύο πρόεδροι είχαν κόψει χρήματα παρακάμπτοντας τους

(ιδιώτες) τραπεζίτες της Federal Reserve. 

Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου:“Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου.”
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν;
Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)

Τι έκανε ο Λίνκολν; Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.
Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.

Ή για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι. Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.
Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο ‘Federal Reserve’ το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο ‘Federal Reserve’ δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!
Προσέξτε: Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το Αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!) Βλέποντας ο Πρόεδρος Κένεντι αυτήν την εξόφθαλμη αδικία για τον Αμερικανικό λαό, αποφασίζει το 1963 με το νόμο Νο:11110 να πάρει πίσω τις εξουσίες του ‘Federal Reserve’ και να τυπώσει και διανείμει χρήμα το ίδιο το κράτος παρακάμπτοντας τους τραπεζίτες.
Τύπωσε δισεκατομμύρια δολάρια για τα οποία το Αμερικανικό Δημόσιο δεν πλήρωνε κανένα τόκο στο Federal Reserve. Μάλιστα τα χαρτονομίσματα του Κένεντι έγραφαν επάνω UNITED STATES NOTE αντί του FEDERAL RESERVE NOTE που γράφεται πάντα. Αυτά τα UNITED STATES NOTE χαρτονομίσματα αποτέλεσαν θανάσιμη απειλή για το Federal Reserve System και τους τραπεζίτες αφού τους αφαιρούσαν δισεκατομμύρια δολάρια τόκους. Πέντε (5) μήνες μετά το τύπωμα των άτοκων δολαρίων ο Πρόεδρος Κένεντι δολοφονήθηκε.
Μετά την δολοφονία του Κένεντι κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να κάνει χρήση του νόμου Κένεντι παρ’ότι ο νόμος αυτός ισχύει μέχρι σήμερα.(!!) Δηλαδή με το νόμο του Κένεντι θα μπορούσαν οι ΗΠΑ τα περίπου 3 τρισεκατομμύρια δολάρια που τύπωσαν τα τελευταία 4 χρόνια να τα τύπωναν και να τα χρησιμοποιούσαν χωρίς καθόλου τόκο. Αντίθετα όμως τα τύπωσαν, τα έδωσαν στο Federal Reserve (δηλαδή στους τραπεζίτες), για να τα δανειστούν στη συνέχεια με τόκο (!!!!)
Και για όσους είναι ακόμα δύσπιστοι ας μάθουν τι έλεγε ένας άλλος μεγάλος Αμερικανός Πρόεδρος, ο Τόμας Τζέφερσον (από τους δημιουργούς του Αμερικανικού θαύματος – του τότε, του αληθινού): “Εάν ποτέ στο μέλλον ο Αμερικανικός λαός επιτρέψει στους τραπεζίτες να ελέγξουν την έκδοση του χρήματος, οι χρηματοδοτικοί οργανισμοί που θα γιγαντωθούν, πρώτα με πληθωρισμό και μετά με ύφεση, θα στερήσουν από τους ανθρώπους την ιδιοκτησία τους έως ότου τα παιδιά τους ξυπνήσουν άστεγα στη γη που οι πατεράδες τους κατέκτησαν».

ΠΗΓΗ http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου